Baungaard

Her sidder en glad og tilfreds 50årig dagen derpå.

Jeg er i selskab med min udmærkede slåbrok, som har fulgt mig trofast i 32 af mine 50 år.

Jeg fik et dejligt kort fra Lea. Heri citerer hun bl.a. Victor Hugo for følgende: "Fyrre er ungdommens alderdom, halvtreds er alderdommens ungdom". Tak for de vise ord, Lea. Dem vil jeg lægge mig på sinde - de er som talt ud af min facitliste.

Og jeg vil glæde mig over en fantastisk dag og aften blandt alle dem jeg holder af.

Jeg vil tænke på de gode ord fra Hans Henning og Grete om bl.a. gæsten fra Tanzania, Mikaels ord om vort lange venskab,  Finn og Lars og den meget svære VB-quiz, Peter Pagh med den rammende samler-sang. Sent glemmer jeg Peter Tehranis imaginære og forrygende lysbilledforedrag. Og tårerne løb ad kinderne da min elskede Iben talte og sang så smukt til mig. Det varmer mere end jeg kan beskrive.

Og tak til fætter Jens fordi han i usædvanlig veloplagt stil forestod aftenens gennemførelse og tak for en sang om vort ven- og fætterskab, som jeg sætter så højt.

Og Hanne - godt du kunne holde blikket fokuseret, når der skulle træffes beslutninger og overholdes deadlines ved planlægningen.

Ih, hvor kan jeg sagtens..

Tak til Peter fordi han alligevel tog sin guitar med

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk