Baungaard

Mette Mis, 11.10.2019 (04:23:28)

Dejlig hjemmeside, så mange forskellige hverdagsemner, bliver glad af at besøge en hjemmeside som din! Tak for det...

Morten Madsen, 16.08.2019 (07:33:07)

Det er blevet så flot, virkelig super arbejde!

Peter Pagh Martinussen, 30.05.2008

Hej Jørgen.

Vil sig tak for en dejlig aften og rigtig god fest! Det var sjovt at møde dine venner og fedt at høre de mange gode taler/indslag. Også godt at møde venner man har spillet for... sådan 10 år efter, så er det jo ikke så slemt mere.. hehe. Sikke et vejr, og så på Varna... det ku' da ikke være smukkere og mad og vin var super. Tak for husly. Hils min søde storesøster. Kh Peter

Bitten og Kent, 18.05.2008

Kære Hauge!

Bitten og jeg siger også tusind tak for sidst. - Det var dog en særdeles vellykket fest. Vejret, omgivelserne, maden, gæsterne og ikke mindst fødselaren, var jo fantastiske. - Og du har ret, ikke et øje var tørt og alle hjerter rørt, da Iben sang sin sang. - Hun er da et pragteksemplar af en datter.

Vi ses, - ha' det nu godt til da!

Hils Hanne og Iben!

Kærligst

Bitten og Kent

Jeannie, 16.05.2008

Hej Jørgen og Hanne

Tak fordi jeg måtte være med til at fejre dig Jørgen. Det var en skøn aften og både maden, vejret og selskabet var en oplevelse.
Håber snart at se jer i Viborg.

Knus Jeannie

Lars Esmarch, 16.05.2008

Hej Hauge! Tillykke!

Hvor godt at se, at du havde en god fest. Det er min fader, der har vist mig siden, og så kunne jeg ikke lade være med at skrive. Det er godt at se billeder af alle de folk man kender, og det gør mig endnu mere ked af, at jeg desværre ikke kan komme til Grønhøj i år, da jeg er i USA på det tidspunkt. Du må drikke din snaps alene til mokosten lørdag. Sorry!

God vind, Lars.

Niels og måske hans kone Rie, 15.05.2008

Jeg ved nu ikke rigtig med den fest:-(
Men på den anden side så var menneskene glade, vejret pragtfuldt, omgivelserne perfekte, maden god og rigelig, musikken fanatastisk og værten rar, så måske var det alligevel ikke så ringe en fest;-)

Ole Helledie, 13.05.2008

Hej JørgenTusinde tak for en rigtig dejlig fest :-)


/Ole

Mette og Jesper , 12.05.2008

Først mange tak, for en god fest, vi glæder os allerede til den næstet. Vi var også nogle stykker, heri blandt mindst en af dine fætre, der blev enig om, at det er dumt, at udsætte ting, hvorfor vi opfordre dig til at holde fest allerede om 2 år. Omgivelserne var perfekte, ja selv vejret var der styr på, (hvilket helt klart må skyldes, din stor viden om emnet, samt den nye faglitteratur du har fået om samme.) Vi kan sagtes klares os med mindre. Det eneste du skal sikker dig, er blot, at de brave mennesker møder op igen.

Jørgen, 12.05.2008

Hej.
En lille hilsen fra gæster er særdeles velkomne her.
MVH Værten

Opret indlæg i gæstebog

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk